Aktioner og demonstrationer til fordel for en værdig asylpolitik
- nogle på initiativ af andre
- andre arrangeret af Amnesti Nu selv

13.11.07 Afholdt valgnat sammen med beboerne i Center Sandholm. Læs pressemeddelelse.

9.11.07 i Svendborg: Antiracistisk Netværk's markering af krystalnatten, læs Amnesti Nu's tale.

23.10.07 Manifestation i forbindelse med afleveringen af 90.469 underskrifter til fordel for amnesti til de afviste asylansøgere, der har siddet fast i de danske asylcentre i mere end 3 år. "Hjerte-udfoldelse" i Amaliehaven - aflevering af underskrifter til Hofmarskallatet - aflevering af underskrifter i integrationsministeriet - udfoldelse af hjertet på Christiansborg Slotsplads og tale og musik samt aflevering af underskrifter ved foretræde for integrationsudvalget. Se pressemeddelelse. Læs Amnesti Nu's tale på Christiansborgs Slotsplads og foretræde-oplæg for Integrationsudvalget i Folketinget.

12.10.07 Amnesti Nu deltog i Kvindefredsligaens kulturnat-arrangement "For en værdig asylpolitik" - en debatcafé om de folkelige initiativer til støtte for afviste asylansøgere i Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads.

28-30.9.07 Danmarks Sociale Forum i København: Amnesti Nu deltog med bl.a. en workshop "Den ekskluderende asylpolitik i Danmark" og en oplysningsbod.

15.9.07 Amnesti Nu stod for en workshop om Amnesti Nu´s aktiviteter på foreningen Borgere for et anstændigt Danmarks stormøde på Brandbjerg Højskole.

5.-8.7.07 Plancher og underskriftindsamling på Roskildefestival.

16.6.07 Kvinder i Sort manifestation på Kultorvet sammen med afviste kvinder fra Center Sandholm.

5.6.07 underskriftindsamling ved grundlovsarrangement i Vartov, på Christiansborg Slotsplads ved grundlovsmøde for Grundlovskomitéen af 2003, ved Ny Alliances møde i Kongens Have samt i forbindelse med bod på Christiania ved arrangementet Minoriteternes grundlovsdag.

21.4.07 Ophold, arbejde og uddannelse til vores irakere. Demonstration på Rådhuspladsen i København for de afviste irakere arrangeret af Initiativ for afviste irakiske Asylansøgere. Amnesti Nu bidrog med tale.

31.3.07 Kvinder i Sort manifestation på Kultorvet sammen med de afviste kvinder fra Center Sandholm. Læs pressemeddelelse.

24.3.07 Amnesti Nu stod for en workshop om Amnesti Nu´s aktiviteter på foreningen Borgere for et anstændigt Danmarks stormøde på Brandbjerg Højskole

17.3.07 Alle danske tropper hjem, Nu. Demonstration på Axeltorv arrangeret af Kirkmand-initiativet og Nej til krig.

8.3.07 Kvindernes internationale kampdag. Amnesti Nu deltog med taler ved forskellige arrangementer i København: i Medborgerhuset på Blågaards Plads og i Verdenskulturcentret på Nørre Alle sammen med afviste romakvinder.Læs taler her.

10.2.07 Kvinder i Sort manifestation på Kultorvet sammen med de afviste kvinder fra Center Sandholm. Læs pressemeddelelse.

 

Valgnat på Sandholm, 13. november 2007.

Lisbeth Algreen til høring om fælles EU-politik på asylområdet. 7. november 2007.

Tue Magnussen, Thomas Gammeltoft-Hansen og Bente Rich, Socialt Forum 28. sept. 2007.

Amnesti Nu demonstrerer på Kultorvet sammen med Kvinder i Sort og kvinder fra Sandholmlejren. Marts 2007.